Nagrada za rad – poziv

Trkački klub „Rudar“ iz Murskog Središće za svoje članove organizira izlet koji namjeravaju iskoristiti na način ugodno s korisnim. Naime, 18. rujna u Puli se održava treći po redu Pulski maraton. Iz Uprave kluba pozivaju sve članove koji su zainteresirani da se prijave do 26.06. kod predsjednice Martine kako bi mogli pravodobno organizirani planirani izlet.  Članovi pak imaju dovoljno vremena za samu pripremu utrke polumaratona, 10 km ili 5 km, koje su u ponudi trećeg Pulskog maratona. Trči se po ulicama grada u večernjim (20:00) satima, dok je start i cilj u samoj Areni.

Prijevoz i smještaj (petak-subota-nedjelja) budu pokrili iz TK Rudar, dok će svaki natjecatelj startninu i hranu „pokriti“ sam. Startnina je 120 kuna za  5 i 10 km, dok je 200 kuna za polumaraton do 01.07. Nakon toga startnina se diže za 30, odnosno 50 kuna.

Organizator (ISTRun i AK Maraton 2000 i TZ grada Pule) osigurava startni broj s čipom, majicu s logom utrke, finišersku medalju, okrjepu za vrijeme i nakon utrke i After parti u Areni – subota večer. Uz to organizator će osigurati i novčane nagrade u muškoj i ženskoj kategoriji za prva tri plasmana od 700, 500 i  300 kuna.

Više o samoj utrci >>

Fotogalerija iz arhive 2020. s pulskog maratona

Možda ti se također svidi...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)