Od M. Središća preko Nagykanizse do Brača

Pravi ljetni vikend (15.-17.7.) za članove Trkačkog kluba bio je iznimno raznolik, aktivan i nadahnut sportskim aktivnostima. Od petka, kada je krenula ljetna Hrvatska virtualna liga i održano prvo kolo, kao da su se zaželjeli prirodnog okruženja na samostalnim treninzima.

Hrvatska trči! Virtualna utrka koja ima za cilj skupiti 50000 km svih trkača u hrvatskoj, a skupljenim kilometrima Grawe će donirati financijski Forumu Europa Donna koji se bori protiv raka dojke. Anita i Damir su se iskušali u virtualnoj-natjecateljskoj utrci na 5000 metara („Hrvatska trči“) gdje su u prvom kolu zauzeli 4. i 3. mjesto, dok su Rea, Romina i Marina otrčali kolo u rekreativnom tonu i pridružili se skupljanju kilometara.  Trčanju su se pridružili Bruno i Emil na domaćoj stazi, a fascinantan rezultat od pretrčanih 5 i bicikliranih 22 kilometra  skupila je Sandra koja je „zaokružila“ lijep krug od Gornjeg Kraljevca do Šenkovca. Članovi su trčali od M. Središća, Vratišinca do dalekog Brača, a što pokazuje da usprkos godišnjim odmorima  u njima tinja vatrena strast trkača.

Vikend je bio i u znaku „Dana biciklizma“ kojemu su se pridružile Rea i Romina i obilježile taj dan u Mađarskom gradu Nagykanizsa, s biciklima naravno. Dok je Ivica „potegnuo“ put nadmorskih visina i popeo se na svježi zrak nadmorske visine od 2000 metara, a predsjednik kluba Miljenko je otišao put Celja u Sloveniju na vatrogasnu olimpijadu, dok je Tin izabrao put prekasnih žutih boja suncokreta. Naša planinarica Sonja pak se odlučila za zahtjevnu turu planine u dužini od 16 km i pješačenju od 10 sati, 1250 visinske i 2532 mnv.

Možda ti se također svidi...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)