Rea i Martina na postolju u M. Subotici

U Maloj Subotici povodom Dana općine, u subotu 10. srpnja, održana je četvrta po redu utrka Općine Mala Subotica. Ove godine bilo je iznimno masovno po broju trkača, čak 289. Natjecanje se održalo na dvije staze, one od 7,3 km i one od 3,4 km. Trkački klub „Rudar“ iz Mursko Središća imao je svoje predstavnike/ce, klub je predstavljalo pet trkača koji su ostvarili iznimno dobre rezultate, a što je i pokazatelj da je Martina Bezek osvojila ukupno 1. mjesto u ženskoj kategoriji i 1. mjesto u svojoj Ž30 kategoriji. Uz nju, mlada članica kluba, Rea Tomšić u svojoj kategoriji Ž20 osvojila je izvrsno 2. mjesto. Na dužini od 7,3 km još je nastupio Ivica Peršić koji je osvoji 21. mjesto M40.

Na kraćoj stazi koja je bila iznimno gusta trkačima i trkačicama, Miljenko Palnec osvojio je 9. mjesto M40, a Romina Tomšić 5. mjesto Ž50. Čestitke svim trkačima koji su pokazali da vježbom i zalaganjem dolaze i odlični rezultati što je vidljivo iz utrke u utrku.

Kako su prenijeli iz AK Međimruje, „Usprkos vrućini, srušeni su i rekordi obadviju staza, a najbolji ove godine Martina Bezek (TK Rudar) i Mladen Ignac (AK Međimurje) na dužoj i Ana Goričanec (AK Varaždin) i Dinko Solić (AK Varaždin) na kraćoj dionici.“

Kompletni rezultati s 4. utrke Općine M. Subotica >>

Možda ti se također svidi...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)