Željka trčeći upoznala Istanbul

U nedjelju, 07.11.2021. u Istanbulu je održan jedan od onih pravih, velikih, svjetskih maratona – Istanbulski maraton 2021. Ovaj maraton je zaista specifičan jer natjecatelji imaju jedinstvenu priliku da trčeći preko mostova prelaze sa jednog kontinenta na drugi (Europa – Azija) i uživaju u nezaboravnim pogledima tokom ovog jedinstvenog maratona.

Nekima je maraton ostao u lijepoj uspomeni od prošle godine pa su se odlučili da i ove godine ponove isto. Ekipa u “sastavu”: Goran Marković, Vlatka Marković, Gabrijela Dedić, Dražen Kvakan, Željka Pintarić i Sandra Pintar i ove je godine uživala trčeći na dva kontinenta ulicama grada Istanbula. Naša potpredsjednica kluba Željka Pintarić odlučila se na podvig od 15 km, a s rezultatom je iznimno zadovoljna.

Najveći uspjeh ostvario je Goran Marković koji je i jedini nastupio u utrci maratona istrčavši ga u vremenu novog osobnog rekorda 2:59:13 te tim rezultatom osvojio 170. mjesto. Bravo i velika čestitka našem Goranu na odličnom rezultatu i novom osobnom rekordu!

Ostatak ekipe nastupio je u utrci na 15 km, a ostvarili su ove rezultate:

  • Dražen Kvakan – 1:22:32
  • Vlatka Marković – 1:23:21
  • Sandra Pintar – 1:35:20
  • Željka Pintarić – 1:44:17
  • Gabrijela Dedić – 1:47:10

Čestitka svima na ostvarenim rezultatima i završenoj utrci. Uopće ne sumnjamo da su osim uživanja na samoj utrci uživali i u ljepotama velegrada Istanbula.

Željka Pintarić, prva s lijeve strane fotografije i ekipa Međimuraca na trki u Istanbulu

Možda ti se također svidi...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)