4 utrke – 4 postolja u kolovozu

Kolovoz 2021. bio je iznimno popunjen što se tiče raznih trkačkih utrka. Na istima su sudjelovali i članovi Trkačkog kluba “Rudar” iz Murskog Središće. I ovog puta su pokazali da uz dobru rekreaciju dolaze i rezultati s kojima se mogu ponositi oni, ali i sam klub TK Rudar.

14. kolovoza 2021.3.
Utrka “Murščak” Općine Domašinec
Utrka se održavala u Domašincu, u dvije kategorije, one na 12 km i 4,5 km. Nastupila su četiri člana TK Rudara, na 12 km Martina Bezek, koja je ujedno i osvojila prvo mjesto u kategoriji Ž30. Na 4,5 km nastupila je Rea Tomšić u kategoriji ŽHP (žene hodaju par) i zauzela 2. mjesto, a u istoj kategoriji Romina Tomšić 3. mjesto. U kategoriji M40 nastupio je Ivica Peršić i zauzeo 7. mjesto.  (Kompletni rezultati pdf >> )

 

21. kolovoz 2021.
5. Trail Sv. Juraj na Bregu & Memorijal Stjepan Koraj
U prekrasnom ambijentu netaknute prirode Bedekovićevih graba između Malog Mihaljevca-Lopatinca-Brezja trčao se 5. trail Sv. Juraj na Bregu. Na dužini od 11,3 km prvo mjesto osvojila je Martina Bezek u kategoriji Ž30. Na kraćoj dionici od 4,3 km, Nikola Vršić na 9. mjesto (M30) i Ivica Peršić na 6. mjestu (M40). (Kompletni rezultati pdf >>)

 

20. kolovoz 2021.
4. Gorički trail vinske kuće Hažić
Iznimno zabavna trka i više za druženje nego prikazivanje “prave” snage održala se kod vinske kuće Hažić. Staza je bila u dužini od 400 metara i trčalo se između vinograda u brijeg. Na istoj je sudjelovao Ivica Peršić, član TK Rudara. (Rezultati >>)

 

22.08.2021.
11. Divlji triatlon
Jedanaesti po redu Divlji triatlon održao se na šoderici u Cirkovljanu u supersprint distanci (375 m plivanja, 12 km vožnje biciklom, 2,5 km trčanja). Iznimno zahtjevna utrka na kojoj treba ponajprije skupiti hrabrost za sudjelovanje,  a doći do cilja jest pravi pothvat i ponos natjecatelja. Na istoj je nastupio Ivica Peršić koji je zadovoljan s prijeđenom dionicom, a ostaje mu nezaboravno iskustvo i uspomena koja nikada ne može izblijediti. Bravo Ivica!

Možda ti se također svidi...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)