Rea Tomšić odlična druga

Po prohladnom vremenu i nakon prošlogodišnje pauze održana je po 15. po redu Utrka grada Mursko Središće u organizaciji AK Mursko Središće.  Uz utrku djece održana je glavna utrka od 10 km u kojoj su pobjednici bili Neven Jurković i Alenka Horvat, dok su u utrci građana na 2,5 km najbolji Jakov Štampar i domaće sestre Tena i Lea Marodi koje su srušile i dugogodišnji rekord staze Nine Dobše. Novi rekord staze sada iznosi 8:54, a djelo je Tene Marodi dok je njezina sestra Lea bila sporija za samo jednu sekundu.

Trkački klub „Rudar“ nastupio je sa sedam članova, i to četiri na 10 km i tri na 2,5 km. U kategoriji Ž20, odlično 2. mjesto osvojila je Rea Tomšić koja iz utrke u utrku postiže odlične rezultate, a samim time dolazi i na postolja. U kategoriji M30 nastupio je Damir Perhoč koji je zauzeo 13. mjesto, dok je u kategoriji M40 Dario Rihtarec zauzeo 11. mjesto, a Ivica Peršić 20. mjesto

Na utrci građana koja je bila od 2,5 km imali smo samo predstavnice u ženskoj kategoriji, bez „zasebnih“ kategorija. 20. mjesto Anita Juračić Perhoč, 24. mjesto Željka Pintarić i 29. mjesto Romina Tomšić.

Najmlađi, potencijalni član TK Rudar, Lukas-Ian tek sa 8 godina nastupio je na dužini od 2,5 km i zauzeo 26. mjesto.

Ukupno je nastupalo 193 natjecatelja koji su predstavljali razne klubove i udruge. 

Dobra je ovo najava za naredni vikend kada je na rasporedu 4. kolo lige Rudar od 18 sati.

Kompletni rezultati 15. utrke grada M. Središće (2021.) >>

 

Možda ti se također svidi...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)