Najava 4. kola 3. lige Rudar

Nakon ljetne stanke s ligom „Rudar“, ove subote (04. rujna s početkom od 18 sati) nastavlja se dalje po rasporedu. Na redu je četvrto kolo, 3. lige Rudar, a koje će biti na već poznatoj stazi kraj šetnice u Murskom Središću na dužinama od 3,1 km i 8,0 km. Tako bismo mogli reći da se nakon utrke najsjevernijeg grada RH koja je održana vikendom za nama, trkači ponovno vraćaju u Mursko Središće gdje slijedi konačni obračun za ukupni poredak.

Liga se sastoji od šest kola, a najslabiji rezultat (ili jedan ne dolazak na kolo) se neće uzimati kao obračun u konačni poredak, odnosno za ukupni poredak se boduju pet najboljih rezultati po kategorijama. Pozivaju se i drugi trkači koji ne konkuriraju za ukupni poredak da dođi i otrče svoju dionicu staze kraj šetnice u Murskom Središću i budu dio velikog događaja za vlastito zdravlje i promociju zdravog života.

Za ukupni poredak trenutno je situacija jako neizvjesna, svakako bi mogli odvojiti na 8 km kategoriju M40 i Ž40 gdje bude prema sada viđenome svaki bod, svako kolo bitno za prevagu i ukupnu pobjedu. Dok na kraćoj stazi neizvjesnost jest u skoro svim kategorijama. Razlika u bodovima je toliko mala da trenutni rezultati već u sljedećem kolu mogu biti potpuno zaokrenuti. U svakom slučaju, čeka nas neizvjesna i tijesna borba za ukupni plasman u svim kategorijama.

Trenutni poredak nakon tri kola >> 

Možda ti se također svidi...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)