Četvrto trkačko kolo uz dane Grada

U Murskom Središću je ovih dana iznimno živahno, uz Dane grada Murskog Središća trkači su održali i svoje četvrto kolo četvrte lige Rudar 2022. Iznimno vruće i sparno vrijeme privuklo je 108 trkača i trkačica koji su se natjecali na dužinama od 3100 i 6000 metara u muškoj i ženskoj kategoriji. Usprkos vremenu, trkači su imali i gromoglasnu podršku velikog broja navijača, prolaznika i šetača.

U muškoj kategoriji na 3100 metara i ovog puta najbrži je bio Saša Horvat (AK Međimurje), do njega Marko Podvez i treći Darko Okreša. U ženskoj kategoriji Dubravka Horvat nije dozvolila iznenađenje i otrčanim osobnim rekordom na stazi osvojila 1. mjesto, do nje Ivana Zeljko, a na trećem mjestu Marina Sanjković.

U muškoj kategoriji na 6000 metara Darko Balić na prvom, Đorđe Šafarić na drugom i Dalibor Krajner na trećem mjestu. U ženskoj kategoriji Nada Siladi (AK Međimurje) nedostižna za konkurencijom i zasluženo na 1. mjestu. Drugo mjesto zauzela je Iris Jambrešić s osobnim PB-om i na trećem mjestu Monika Jalšovec.

Trkački klub zahvaljuje svim članovima, trkačima koji dolaze na ligu Rudar, kao i volonterima i Udrugama bez kojih bi bilo nemoguće organizirati ovo natjecanje. A posebna zahvala i gradu Mursko Središće i gradonačelniku koji su bili sponzori četvrtog kola. Sada slijedi stanka do rujna, a zatim konačni obračun u posljednja dva kola IV. lige Rudar.   

Više fotografija na Facebook stranici  TK Rudar >>

Rezultati 4. kola lige Rudar 2022.:  3100 metara >> , 6000 metara >> , TRENUTNI poredak nakon 4. kola >>

 

Možda ti se također svidi...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)