Kolo u znaku humanitarne akcije

U subotu smo prošli i 4. kolo lige „Rudar“ koja se sastoji od šest kola. Polako se sabiru dojmovi, rezultati i kalkulira za ukupni poredak u kojem je konkurencija stisnuta u iglinu ušicu i vrlo će interesantno vidjeti kome će pripasti koji pokal u kojoj kategoriji. Ukupno je nastupilo 135 trkača, raspoređenih u dvije skupine, oni za kraću i dužu stazu.  Prekrasno vrijeme koje je pratilo trkače odraz je i fascinantnih rezultata pojedinaca na stazi od 3,1 km i 8 km.  No, najbrži ovog puta je Darko Okreša na stazi od 3,1 km,  dok je u ženskoj kategoriji najbrža bila Ivana Zeljko. Na glavnoj utrci od 8 km najbrži je bio Saša Horvat, dok je u ženskoj kategoriji najbrža bila Nada Siladi.

Četvrto kolo je bilo u znaku humanitarne akcije za obitelj Čurin Željka i Marije, koji su početkom tjedna bili primorani napustiti vlastitu kuću koju je zadesio požar. Trkači, ali i navijači, kao i šetači na šetnici u Murskom Središću su davali dobrovoljni prilog koji je skupljao Trkački klub Rudar. Hvala im na tome!

Organizator se trudi na zadovoljstvo trkača, a to im se dokazuje da svako kolo ima sve više zainteresiranih koji  žele svoje slobodno vrijeme iskoriste u prirodi na svježem zraku s aktivnošću trčanja.

Predsjednica Trkačkog kluba Rudar, Martina Bezek, zahvalila se svima koji su na bilo koji način pomogli i bili uključeni u organizaciju utrke, a posebno ovo kolo koje je bilo i humanitarnog karaktera. Sponzori ovog kola su bili Grad Mursko Središće, Međimurska županija i pekara Panis iz Murskog Središća.  

Najava za sljedeće, 5. kolo je 02. listopada od 16 sati.

Više fotografija možete vidjeti na Facebook stranici Trkačkog kluba Rudar, klikom ovdje >>

Rezultati 4. kola III. lige Rudar od 04. rujna 2021. / 3,1 km >>  // 8,0 km >>

Trenutni poredak nakon četiri kola III. lige Rudar, 2021. >>

Možda ti se također svidi...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)