Najava zadnje kola 3. lige Rudar

Stigli smo do same završnice 3. lige „Rudar“ pod organizacijom Trkačkog kluba „Rudar“ iz Murskog Središća. Ove subote, 06. listopada s početkom od 15 sati po već poznatoj stazi kraj šetnice u Murskom Središću dobit ćemo pobjednike 3. lige Rudar u 2021. godini. Godina je obilježila Covid-19 situacija, ali je liga od šest kola odrađena po posebnim propisima i pravilima.

Zadnje kolo, i sva kola lige Rudar se trči na dvije staze, one od 3,1 km i 8 km. U ukupni poredak ulaze trkači koji su otrčali najmanje četiri kola. Boduju se pet najboljih nastupa, a za otrčanih svih šest kola trkaču se u ukupnom poretku dodaje dodatnih 10 bodova. Za pravo na majicu s potpisom 3. lige Rudar osvajaju trkači koji su nastupili na najmanje četiri kola.

Proglašenje pobjednika i podjela medalja, pehara i poklona biti će nakon održanog kola na otvorenom kod Ribičkog doma „Zalešće“ u Murskom Središću s početkom od 17:30 sati, uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera. Dolazak na „Zalešće“ je moguć od 15:30 ati.

Vidimo se, i hvala svima koji podržavaju trkače i promoviraju zdrav način života.

U nastavku pogledajte trenutni poredak bez posljednjeg kola!

Možda ti se također svidi...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)