Srušen rekord staze na 3,1 km

Po idealnom vremenu na šetnicu kraj Mure održano je pretposljednje, peto kolo treće lige Rudar. Ovo kolo srušen je i rekord staze na 3,1 km, djelo je to najbržeg trkača Mladena Ignaca iz Murskog Središća, koji je stazu otrčao za nešto više od 10 minuta, s prosječnim tempom od 3:17. Dok je u ženskoj kategoriji najbrža bila Ana Dobša iz Čakovca. U ovoj kategoriji nastupilo je ukupno 82 trkača, 46 u muškoj i 36 u ženskoj kategoriji.

Na stazi od 8 km, najbrži je bio Igor Horvat iz Preloga u muškoj, te Martina Bezek iz Murskog Središća u ženskoj kategoriji. Ovdje je nastupilo ukupno 26 trkača, 18 u muškoj i 8 u ženskoj kategoriji.

Domaćin, Trkački klub Rudar zahvaljuje se svim trkačima koji su se odazvali na ovo kolo, a već sada najavljuju posljednje kolo koje će se održati 06. studenog, nakon kojeg će se znati i ukupni pobjednici  te po kategorijama, a koji će biti nagrađeni s prigodnim nagradama sponzora. Također napominju da svi koji su otrčali četiri kola kao uspomenu na ligu dobit će poklon majcu.

Kako niti jedno kolo ne bi bilo moguće bez volontera, tako je red i spomenuti njih koji su dio ove lige i velika pomoć za organizatore i to sve redom: Atletskog suca Stanislava Stojka, zapisničarku Sandru Kos, Sport za sve M. Središće, Bundek M. Središće, Vatrogascima M. Središće, djelatnicima Murs Ekoma, Crvenom križu Čakovec, Pekari Panis na klipićima, članicama TK Rudar koje su pripremile odlične kolače, gradu M. Središće, Međimurskoj županiji, fotografu Tin-u  i svim drugima ako nekog nismo spomenuli.

REZULTATI 5. kola lige Rudar 2021.: 3,1 km >>; 8,0 km >>

Više fotografija na Facebook stranici Trkačkog kluba Rudar >>

[supsystic-gallery id=7 position=center]

Možda ti se također svidi...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)