Najava lige Rudar 2023.

Trkački klub Rudar iz Murskog Središća i ove godine organizira trkačku ligu „Rudar“, petu po redu, na već poznatoj stazi, kraj šetnice u Murskom Središću. Liga se sastoji od šest kola, a pet najboljih rezultata se zbraja i ide u ukupni poredak. Ponuđene su dvije staze,  3,1 km i 6 km, a trkači su raspoređeni krema kategorijama (godinama starosti). Trči se po asfaltu, makadamu i zemlji. Na obje staze se trči u „krug“ tako da se izbjegne trčanje po istom mjestu.

Uz trčanje, natjecanje i uživanje na svježem zraku ova utrka daje čar trčanja kraj rijeke Mure, lijepog krajobraza i netaknutih prirodnih ljepota. Sva kola se trče subotom popodne, a prvo kolo zakazano je za 18.nike air max 97 jersey mls nfl shop 49ers wig store yeezy boost 350 v2 black yara ellen wille yeezy 350 custom made baseball jerseys custom hockey jerseys buffalo bills jersey yeezy boost 350 v2 hyperspace air max goaterra 2.0 best human hair wigs for black females custom made baseball jerseys iwona wig ožujak s početkom od 16 sati sa startom kod Beach bara „Trska“.

  1. kolo – 18.03. subota u 16h 
  2. kolo – 01.04. subota u 16h 
  3. kolo – 20.05. subota u 18h  
  4. kolo – 24.06. subota u 18h
  5. kolo – 09.09. subota u 18h
  6. kolo – 14.10. subota u 15h

Najbrži trkači na kraju sezone će biti nagrađeni medaljama i sponzorskim poklonima, dok trkači koji otrče najmanje četiri kola za uspomenu dobivaju nagradu organizatora s obilježjima lige Rudar. Organizator osigurava okrjepu nakon utrke za sve trkače uz fotografiranje svakog trkača pri ulasku u cilj. Rezultati svakog kola će biti vidljivi ubrzo nakon ulaska zadnjeg trkača u cilj, a sve će biti objavljeno na službenoj web stranici TK Rudar i Facebook grupi „Trkačka liga Rudar“. 

Veselimo se Vašem dolasku!

 Raspis 5.liga Rudar 2023

 

Možda ti se također svidi...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)