Najava lige Rudar 2023.

Trkački klub Rudar iz Murskog Središća i ove godine organizira trkačku ligu „Rudar“, petu po redu, na već poznatoj stazi, kraj šetnice u Murskom Središću. Liga se sastoji od šest kola, a pet najboljih rezultata se zbraja i ide u ukupni poredak. Ponuđene su dvije staze,  3,1 km i 6 km, a trkači su raspoređeni krema kategorijama (godinama starosti). Trči se po asfaltu, makadamu i zemlji. Na obje staze se trči u „krug“ tako da se izbjegne trčanje po istom mjestu.

Uz trčanje, natjecanje i uživanje na svježem zraku ova utrka daje čar trčanja kraj rijeke Mure, lijepog krajobraza i netaknutih prirodnih ljepota. Sva kola se trče subotom popodne, a prvo kolo zakazano je za 18. ožujak s početkom od 16 sati sa startom kod Beach bara „Trska“.

  1. kolo – 18.03. subota u 16h 
  2. kolo – 01.04. subota u 16h 
  3. kolo – 20.05. subota u 18h  
  4. kolo – 24.06. subota u 18h
  5. kolo – 09.09. subota u 18h
  6. kolo – 14.10. subota u 15h

Najbrži trkači na kraju sezone će biti nagrađeni medaljama i sponzorskim poklonima, dok trkači koji otrče najmanje četiri kola za uspomenu dobivaju nagradu organizatora s obilježjima lige Rudar. Organizator osigurava okrjepu nakon utrke za sve trkače uz fotografiranje svakog trkača pri ulasku u cilj. Rezultati svakog kola će biti vidljivi ubrzo nakon ulaska zadnjeg trkača u cilj, a sve će biti objavljeno na službenoj web stranici TK Rudar i Facebook grupi „Trkačka liga Rudar“. 

Veselimo se Vašem dolasku!

 Raspis 5.liga Rudar 2023

 

Možda ti se također svidi...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)